Sitähän se kaikki on


Stars

Kesän jälkeen alettiin nauhoittaa uutta albumia, joka julkaistiin tammikuun puolivälissä 1996. 27.12.95 tuli ulos cd-single 'Good Drivin´' /Times A Comin´'. Kustantajana oli uusi levy-yhtiö Kaktus, jonka taustavoimiin kuuluu mm. Pedro Hietanen. Daven ja Korjuksen Rockadillon tiet olivat eronneet toisistaan keväällä ja levy-yhtiön lisäksi uusia olivat nyt myös ohjelmatoimisto ja manageri. Syksy kului ahkeran keikkailun merkeissä, vuorokuukausina soolo- ja bändiesiintymisten kesken.

'Stars' on musiikillisesti pelkistettyä mainiota perusrokkia. Kappaleiden riffit tarvitsevat edellistä albumia enemmän aikaa jäädäkseen mieleen eikä kovin selkeitä koukkuja ole käytetty - jos kohta useita humoristisiakin irtiottoja biiseistä löytyy. Kun Gypsysin esikoinen oli lähes livelevy, tätä albumia tehtiin pienissä osasissa ja miksausvaihe oli pitkä.

Dave olisi halunnut kokeilla albumilla erikoista rakennetta - kahta samaan koteloon pakattua cd-singleä, jotka olisivat muodostaneet omat kokonaisuutensa. Ajatuksesta luovuttiin, mutta biisivalikoimassa havaitsee kyllä eroja hidastempoisemman ja reipasotteisemman osaston välillä.

Kolmestatoista kappaleen joukossa on erikoisuutena Daven soolokeikoillakin kuultu M.A. Nummisen 'Nuoret ja Vanhat' eli 'Young Ones, Old Ones' sekä Princen biisi 'Forever In My Life'. Näitä kahta lukuunottamatta biisit ovat jälleen Lindholmin sävellyksiä ja sanoituksia. Singlelläkin julkaistun 'Good Drivin´'-kappaleen laulaa Frogley.

Canpaza Gypsys: Stars, 15.1.1996
Kaktuscd 001

Good Drivin´- This I Have To Whisper - Right Track - Cliff - Young Ones, Old Ones - Pride - Forever In My Life - You Went Cosmic - Times A Comin´- One In Love - Hear You In The Wind - Armenian E. - Door Of Love

Äänitetty: syksy 1996, Headline Recording Studio
Äänittäjä: Jani Viitanen
Tuottajat: Jani Viitanen ja Dave Lindholm

(julkaisun jälkeen Canpaza Gypsysin kokoonpano on muuttunut. Toisaalta väkeä on tullut lisää (Maria Hänninen) ja toisaalta väki on vaihtunut (Frogleyn on korvannut Kari Lahtinen).


takaisinpäin sisällysluettelo eteenpäin